21/02/2023 21/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Άξιον Εστίν της Κινσάσας την Κυριακή της Απόκρεω 19 Φεβρουαρίου 2023. Η ενορία αυτή είναι η νεότερη της πόλης με εφημέριο τον πτυχιούχο της Θεολογικής Σχολής «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης» πατέρα Κύριλλο. Ο Σεβασμιώτατος αφού ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή επαίνεσε...
21 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 - 14:25

Χειροθεσία πνευματικού από τον Μητροπολίτη Κινσάσας

Διαδώστε:
Χειροθεσία πνευματικού από τον Μητροπολίτη Κινσάσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Άξιον Εστίν της Κινσάσας την Κυριακή της Απόκρεω 19 Φεβρουαρίου 2023.

Η ενορία αυτή είναι η νεότερη της πόλης με εφημέριο τον πτυχιούχο της Θεολογικής Σχολής «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης» πατέρα Κύριλλο. Ο Σεβασμιώτατος αφού ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή επαίνεσε τον π. Κυρίλλο για την μέχρι σήμερα πνευματική εργασία στην Ορθόδοξη Εκκλησία τον οποίον και χειροθέτησε πνευματικό. Ο π. Κύριλλος πλέον καλείται να θεραπεύει τα πνευματικά τραύματα των ανθρώπων και να τους οδηγεί στην Βασιλεία του Θεού.  Άξιος!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων