08/09/2020 08/09/2020 Ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος τέλεσε την εις Διάκονο Χειροτονία του Αντωνίου Καριούκη (Anthony Kariuki) την Κυριακή κατά τη Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε στον Άγιο Νικόλαο στη περιοχή Καρούνγκα ανάμεσα στις δύο πόλεις της Κένυας, την πρωτεύουσα Ναϊρόμπι και την παραλίμνια Νακούρου. Ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας καλωσόρισε στην Ιεροσύνη τον...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 11:14

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητρ. Γέρων Ναϊρόμπι στην Κένυα

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Μητρ. Γέρων Ναϊρόμπι στην Κένυα

Ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος τέλεσε την εις Διάκονο Χειροτονία του Αντωνίου Καριούκη (Anthony Kariuki) την Κυριακή κατά τη Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε στον Άγιο Νικόλαο στη περιοχή Καρούνγκα ανάμεσα στις δύο πόλεις της Κένυας, την πρωτεύουσα Ναϊρόμπι και την παραλίμνια Νακούρου. Ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας καλωσόρισε στην Ιεροσύνη τον νέο διάκονο και του ευχήθηκε να έχει ένα ευλογημένο έργο.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων