24/06/2023 24/06/2023 Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, τελέσθηκε στον Ιεραποστολικό Ιερό Ναό στη Λουσάκα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Μοζαμβικανού Διακόνου Στυλιανού. Στον χειροτονητήριο λόγο του, στις 18 Ιουνίου, ο π. Στυλιανός εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρο Β, την πρόθεσή του...
24 Ιουνίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2023 - 16:07

Χειροτονία Μοζαμβικανού Διακόνου σε ιερέα στη Ζάμπια

Διαδώστε:
Χειροτονία Μοζαμβικανού Διακόνου σε ιερέα στη Ζάμπια

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, τελέσθηκε στον Ιεραποστολικό Ιερό Ναό στη Λουσάκα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Μοζαμβικανού Διακόνου Στυλιανού.

Στον χειροτονητήριο λόγο του, στις 18 Ιουνίου, ο π. Στυλιανός εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρο Β, την πρόθεσή του να υπηρετήσει με πίστη και υπακοή ευχαρίστωντας τον Θεό, τον πνευματικό του Πατέρα Σεβασμιώτατο κ. Ιωάννη και όσους τον βοήθησαν να γνωρίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης με τη σειρά του κάλεσε τον π. Στυλιανο να δώσει με εμπιστοσύνη όλο τον εαυτό του στον Χριστό και να εργασθεί, χωρίς ανταλλάγματα, στον Αμπελώνα Του.

 

 

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων