29/04/2024 29/04/2024 Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στο Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα ,την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2024. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον Ιεροδιάκονο Θεόδωρο Musonda ο οποίος είναι πτυχιούχος Γεωπονίας, Κατηχητής και Διευθυντής Χορωδίας στην Ενορία Αγίου Νικολάου Kapiri Mposhi....
29 Απριλίου, 2024 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024 - 14:09

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας Ιωάννη

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας Ιωάννη

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στο Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα ,την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον Ιεροδιάκονο Θεόδωρο Musonda ο οποίος είναι πτυχιούχος Γεωπονίας, Κατηχητής και Διευθυντής Χορωδίας στην Ενορία Αγίου Νικολάου Kapiri Mposhi.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε αρχικά στην σπουδαιότητα της συγκεκριμένης ημέρας για την Ορθοδοξία, επισημαίνοντας τα μηνύματα και τη δύναμη που μπορεί να αντλήσει κάθε χριστιανός αναλογιζόμενος τα Πάθη του Κυρίου συνεχάρη τον χειροτονηθέντα με καρδιακά λόγια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων