26/04/2022 27/04/2022 Στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Βορείου Μαδαγασκάρης και στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ευαγγελιστή τελέστηκε η Θεία Λειτουργία την Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου ο οποίος και χειροτόνησε εις πρεσβύτερον τον διάκονο Αθανάσιο. Ο νέος πρεσβύτερος είναι έγγαμος και απόφοιτος πληροφορικής. Είναι ο έβδομος κληρικός ο...
26 Απριλίου, 2022 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 1:23

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ι.Μ. Βορείου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ι.Μ. Βορείου Μαδαγασκάρης

Στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Βορείου Μαδαγασκάρης και στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ευαγγελιστή τελέστηκε η Θεία Λειτουργία την Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου ο οποίος και χειροτόνησε εις πρεσβύτερον τον διάκονο Αθανάσιο.

Ο νέος πρεσβύτερος είναι έγγαμος και απόφοιτος πληροφορικής. Είναι ο έβδομος κληρικός ο οποίος χειροτονήθηκε φέτος. Είναι και αυτός όπως και όλοι οι κληρικοί, σπουδαστής του Θεολογικού Σεμιναρίου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» το οποίο λειτουργεί με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου.

Ο καρπός όλης της εργασίας που επιτελείται στο Σεμινάριο είναι να δίνει κληρικούς κατηρτησμένους θεολογικά και πνευματικά για να διακονήσουν τον λαό του Θεού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Ιερά Μητρόπολη προσέφερε κέρασμα σε όλους τους πιστούς , έτσι οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον Επίσκοπο, αλλά και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Πηγή: pemptousia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων