23/10/2021 23/10/2021 Σήμερα το πρωί του Σαββάτου της 23ης Οκτωβρίου 2021, στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Κανάγκας τελέσθηκε η εις πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Σεργίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο. Ο π. Σέργιος επί σειρά ετών είχε ξεχωρίσει ως ένα από τα πιο ενεργά μέλη της τοπικής Εκκλησίας της Κανάγκας, καθώς διακονούσε ως...
23 Οκτωβρίου, 2021 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 17:26

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Κανάγκα

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Κανάγκα

Σήμερα το πρωί του Σαββάτου της 23ης Οκτωβρίου 2021, στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Κανάγκας τελέσθηκε η εις πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Σεργίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο. Ο π. Σέργιος επί σειρά ετών είχε ξεχωρίσει ως ένα από τα πιο ενεργά μέλη της τοπικής Εκκλησίας της Κανάγκας, καθώς διακονούσε ως κατηχητής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος μεταξύ των άλλων τόνισε στον π. Σέργιο, τα λόγια της δεύτερης ευχής της χειροτονίας και του ευχήθηκε, να παρίσταται άμεμπτος στο Ιερό Θυσιαστήριο, να ιερουργεί τον λόγον της Αληθείας, να χαρίζει με το βάπτισμα την εν Χριστώ αναγέννηση, να έχει καλή απολογία κατά την ημέρα της Κρίσεως και να δεχθεί άφθαρτο μισθό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων