30/03/2022 30/03/2022 Μια εικόνα, λένε, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, βλέποντας την υποδοχή που του επεφύλαξαν μεγάλοι και μικροί πριν την τέλεση της Θείας Λειτουργίας σε χωριό της Νοτίου Μαδαγασκάρης, είπε:  «Τώρα καταλαβαίνω γιατί η Εκκλησία αναφωνεί πριν την εμφάνιση του ιερέως με τον προηγιασμένο Αμνό: “ιδού γαρ εισπορεύεται...
30 Μαρτίου, 2022 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 13:32

Χωρικοί της Ν. Μαδαγασκάρης υποδέχονται ιερείς για την τέλεση Θείας Λειτουργίας (βίντεο)

Διαδώστε:
Χωρικοί της Ν. Μαδαγασκάρης υποδέχονται ιερείς για την τέλεση Θείας Λειτουργίας (βίντεο)

Μια εικόνα, λένε, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, βλέποντας την υποδοχή που του επεφύλαξαν μεγάλοι και μικροί πριν την τέλεση της Θείας Λειτουργίας σε χωριό της Νοτίου Μαδαγασκάρης, είπε:  «Τώρα καταλαβαίνω γιατί η Εκκλησία αναφωνεί πριν την εμφάνιση του ιερέως με τον προηγιασμένο Αμνό: “ιδού γαρ εισπορεύεται ο Βασιλεύς της Δόξης”, διότι στις καρδιές των απλών σε λογισμούς ανθρώπων, η φανέρωση του Χριστού στη Θεία Λειτουργία είναι η μεγαλειωδέστερη εμπειρία της ζωής τους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων