25/12/2023 25/12/2023 Τo πρωί της Δευτέρας των Χριστουγέννων 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ.Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μεγάλης Πόλεως, του οποίου τυγχάνει ο Αρχιερατικώς Προϊστάμενος. Κατά την Ευχαριστιακή Σύναξη ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε προς το ολιγομελές εκκλησίασμα το εόρτιο Μήνυμα...
25 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2023 - 14:54

Χριστούγεννα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Τo πρωί της Δευτέρας των Χριστουγέννων 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ.Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μεγάλης Πόλεως, του οποίου τυγχάνει ο Αρχιερατικώς Προϊστάμενος.

Κατά την Ευχαριστιακή Σύναξη ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε προς το ολιγομελές εκκλησίασμα το εόρτιο Μήνυμα του ευρισκομένου στο Κάϊρο κατά την ημέρα των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το έθος, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

Ακολούθησε εόρτια σύναξη στην παρακειμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Καθεδρικού Ναού, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος εξέφρασε προς τον συμπροσευχηθέντα Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Μ. Πόλη κ. Ιωάννη Πυργάκη την ευγνωμοσύνη της Ενοριακής Κοινότητος για την τιμητική και ενθαρρυντική παρουσία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων