27/12/2023 27/12/2023 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητρόπολης στο Kalundo επί της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και μοίρασε τα παραδοσιακό Χριστόψωμο ευχόμενος καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εν συνεχεία στην αίθουσα τελετών της...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2023 - 12:31

Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 50 παιδιά στο Kalundo της Ζάμπιας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 50 παιδιά στο Kalundo της Ζάμπιας

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητρόπολης στο Kalundo επί της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και μοίρασε τα παραδοσιακό Χριστόψωμο ευχόμενος καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εν συνεχεία στην αίθουσα τελετών της Μητρόπολης εψάλησαν τα παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων από τα παιδιά της χορωδίας του Αγίου Βασιλείου.

Τα Χριστούγεννα, μια τόσο μεγάλη θρησκευτική εορτή που σηματοδοτεί και υπενθυμίζει τον ερχομό του Χριστού στη γη, σκορπίζοντας ικανοποίηση και ελπίδα σε όλο τον κόσμο, η Μητρόπολη στον κήπο της επισκοπής προσέφερε Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε εορταστική ατμόσφαιρα σε 50 παιδιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων