03/03/2021 03/03/2021 Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες αποπεράτωσης του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στις όχθες του ποταμού Καφούε στη Μουφουλίρα στη Βόρεια Ζάμπια. Η οικοδομική εργασία προχωρεί σύμφωνα με το πρόγραμμα παρά τις προκλήσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και με την βοήθεια του Θεού στην εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου θα γίνουν τα θυρανοιξια του...
03 Μαρτίου, 2021 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2021 - 16:01

ΖΑΜΠΙΑ: Άλλο ένα πνευματικό λιμάνι ολοκληρώνεται

Διαδώστε:
ΖΑΜΠΙΑ: Άλλο ένα πνευματικό λιμάνι ολοκληρώνεται

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες αποπεράτωσης του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στις όχθες του ποταμού Καφούε στη Μουφουλίρα στη Βόρεια Ζάμπια.

Η οικοδομική εργασία προχωρεί σύμφωνα με το πρόγραμμα παρά τις προκλήσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και με την βοήθεια του Θεού στην εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου θα γίνουν τα θυρανοιξια του Ναού.

Ο θεμέλιος λίθος του Ιερού Ναού ετέθη από τον Μητροπολίτη Ζαμπιας κ. Ιωαννη στις 13 Μαΐου 2020 .

“Ο εν λόγω ναός θα αποτελέσει για τον Ελληνισμό του Copperbelt ένα λιμάνι σωτηρίας των ψυχών. Όπως το λιμάνι εφοδιάζει κάθε θαλασσοτσακισμενο πλοιο, έτσι και ο Άγιος Γεώργιος θα είναι για κάθε ελληνική ψυχή πνευματικο εφόδιο”, αναφέρει η Μητρόπολη Ζάμπιας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων