13/11/2022 13/11/2022 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσόστομου την ώρα τέλεσης της νεκρώσιμου ακολουθίας από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη στο Παρεκκλήσι της Ιεράς Μητρόπολης Ζάμπιας. Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο και την προσφορά του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου και υπογράμμισε πως άφησε μεγάλο έργο για την Εκκλησία. Παραβρέθηκαν ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας...
13 Νοεμβρίου, 2022 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2022 - 15:59

Ζάμπια: Τρισάγιο για τον μακαριστό Κύπρου Χρυσόστομο στη Λουσάκα

Διαδώστε:
Ζάμπια: Τρισάγιο για τον μακαριστό Κύπρου Χρυσόστομο στη Λουσάκα

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσόστομου την ώρα τέλεσης της νεκρώσιμου ακολουθίας από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη στο Παρεκκλήσι της Ιεράς Μητρόπολης Ζάμπιας.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο και την προσφορά του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου και υπογράμμισε πως άφησε μεγάλο έργο για την Εκκλησία.

Παραβρέθηκαν ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας κ Μιχαήλ Κρουπνικ, ο εκπρόσωπος του γενικού Πρόξενου της Κύπρου στην Ζάμπια κ Άγγελος Τάτης και ο Πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας κ Γιώργος Ηλιακόπουλος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων