30/01/2024 30/01/2024 Σημαντική η προσφορά της εκκλησίας του Αγίου Νεκτάριου της επαρχίας της Chingola σε τρόφιμα και υλικά καθαριότητας προς το σωφρονιστικό ίδρυμα Kamfinsa Correctional Facility, στην πόλη Κίτουε της Ζάμπιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αυτό της Εκκλησίας γίνεται με την άψογη συνεργασία της διεύθυνσης των Φυλακών. “Τα σωφρονιστικά ιδρύματα αποτελούν μία ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνία, ανθρώπων απογοητευμένων και απεγνωσμένων,...
30 Ιανουαρίου, 2024 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2024 - 16:38

Ζάμπια: Τρόφιμα και υλικά καθαριότητας στο σωφρονιστικό ίδρυμα Kamfinsa Correctional Facility

Διαδώστε:
Ζάμπια: Τρόφιμα και υλικά καθαριότητας στο σωφρονιστικό ίδρυμα Kamfinsa Correctional Facility

Σημαντική η προσφορά της εκκλησίας του Αγίου Νεκτάριου της επαρχίας της Chingola σε τρόφιμα και υλικά καθαριότητας προς το σωφρονιστικό ίδρυμα Kamfinsa Correctional Facility, στην πόλη Κίτουε της Ζάμπιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αυτό της Εκκλησίας γίνεται με την άψογη συνεργασία της διεύθυνσης των Φυλακών.

“Τα σωφρονιστικά ιδρύματα αποτελούν μία ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνία, ανθρώπων απογοητευμένων και απεγνωσμένων, με πολλά προβλήματα και δυσκολίες, που αναζητούν το στήριγμα, και την ελπίδα. Είναι ένας εύφορος χώρος για τη διάδοση του Ευαγγελίου, για φιλανθρωπική δράση και για εφαρμογή του αγιογραφικού: «εν φυλακή ήμην και επισκέψασθε με»”, όπως αναφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ιεράς Μητρόπολης Ζάμπιας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων