11/10/2023 11/10/2023 “Προσευχώμεθα να επικρατήσει ειρήνη ανάμεσα στους Λαούς του Ισραήλ και της Παλαιστίνης”, αυτό υπογραμμίζει σε μήνυμά του ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή που διαδραματίζονται τα γεγονότα της στρατιωτικής σύγκρουσης που σκορπίζουν τον τρόμο στη Μέση Ανατολή.  Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στις εργασίες της...
11 Οκτωβρίου, 2023 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2023 - 13:48

Ζιμπάμπουε Σεραφείμ: “Προσευχόμαστε να επικρατήσει η ειρήνη ανάμεσα στους λαούς του Ισραήλ και της Παλαιστίνης”

Διαδώστε:
Ζιμπάμπουε Σεραφείμ: “Προσευχόμαστε να επικρατήσει η ειρήνη ανάμεσα στους λαούς του Ισραήλ και της Παλαιστίνης”

“Προσευχώμεθα να επικρατήσει ειρήνη ανάμεσα στους Λαούς του Ισραήλ και της Παλαιστίνης”, αυτό υπογραμμίζει σε μήνυμά του ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή που διαδραματίζονται τα γεγονότα της στρατιωτικής σύγκρουσης που σκορπίζουν τον τρόμο στη Μέση Ανατολή. 

Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στις εργασίες της Επιτροπής Διαλόγου Αγγλικανικής Κοινωνίας και Ορθοδόξους Εκκλησίας που πραγματοποιήθηκαν στα Ιεροσόλυμα μεταξύ 5 και 11 Οκτωβρίου.

“Προσευχώμεθα να επικρατήσει ειρήνη άνάμεσα στους Λαούς του Ισραήλ και της Παλαιστίνης με την εφαρμογή και το σεβασμο του Διεθνους Δικαίου όπως προνοούν τα ψηφίσματα και οι αποφάσεις του ΟΗΕ με τον ειρηνικό διάλογο Βρισκόμαστε στα Ιεροσόλυμα για το Διάλογο Ορθοδόξων και Αγγλικανών για το θέμα των Μεταμοσχεύσεων και προσευχώμεθα ότι θα σιγήσουν τα όπλα και θα επικρατήσει η σύνεση με το διάλογο για να επικρατήσει η ειρήνη και η ασφάλεια και η προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, έγραψε σε ανάρτησή του πριν δύο ημέρες ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ.

Διαβάστε επίσης: 

Στη σκιά των στρατιωτικών συγκρούσεων ολοκληρώθηκε στα Ιεροσόλυμα ο διάλογος Ορθοδόξων – Αγγλικανών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων