06/04/2020 06/04/2020 Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθούν όλες οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Ανταποκρινόμενος στις προσπάθειες του αιγυπτιακού κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος ζήτησε από τους Επισκόπους και ιερείς του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, να τελέσουν όλες...
06 Απριλίου, 2020 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 21:37

ΖΩΝΤΑΝΑ η Μ. Εβδομάδα από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
ΖΩΝΤΑΝΑ η Μ. Εβδομάδα από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθούν όλες οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Ανταποκρινόμενος στις προσπάθειες του αιγυπτιακού κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος ζήτησε από τους Επισκόπους και ιερείς του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, να τελέσουν όλες τις ακολουθίες των Παθών του Κυρίου και της Αναστάσεως κεκλεισμένων των θυρών, στις εκκλησίες τους, χωρίς πιστούς.

Ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής θα βρίσκεται κατά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στην Αλεξάνδρεια, όπου θα τελέσει τις ακολουθίες στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και στην πατριαρχική ιερά μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.

Όλες τις ακολουθίες,από την Μ. Πέμπτη έως την Κυριακή της Αναστάσεως, θα μεταδώσει διαδικτυακά η ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας www.ekalexandria.org

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων