13/11/2018 13/11/2018 Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2018 ο Μακαριώτατος Συρορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β’. Ο Πατριάρχης έφτασε στον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών όπου τον υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος επιχώριος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας, Εκπρόσωπος της...
13 Νοεμβρίου, 2018 - 11:25

Επίσκεψη Πατριάρχη Αντιοχείας στην Αθήνα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Πατριάρχη Αντιοχείας στην Αθήνα

Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2018 ο Μακαριώτατος Συρορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β’.

Ο Πατριάρχης έφτασε στον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών όπου τον υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος επιχώριος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας, Εκπρόσωπος της ενταύθα Πρεσβείας του Λιβάνου ως και οι λοιποί αρμόδιοι Εκκλησιαστικοί και Κρατικοί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στις 12.00 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β’ θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Στις 19.00 ο Πατριάρχης κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β’ θα αναγορευθεί επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρωί της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου και ώρα 12.00, ο Μακαριώτατος Συρορθόδοξος Πατριάρχης κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β’ και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, στις 12.30 τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αλέξιο Τσίπρα και στις 13.00 τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαο Βούτση.

Στις 14.00 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα επισκεφθούν το Θεολογικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων