11/10/2020 11/10/2020 “Το Ινστιτούτο Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο του Balamand στέκεται ως φάρος της γνώσης του Χριστού” τονίζει στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ, η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Καχίλ. “Κάθε μέλος της σχολής μας, από τους φοιτητές μέχρι τους διοικούντες, αναζητά έμπνευση...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 14:13

50 χρόνια ζωής συμπληρώνει η Σχολή του Μπαλαμάντ

Διαδώστε:
50 χρόνια ζωής συμπληρώνει η Σχολή του Μπαλαμάντ

“Το Ινστιτούτο Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο του Balamand στέκεται ως φάρος της γνώσης του Χριστού” τονίζει στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ, η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Καχίλ.

“Κάθε μέλος της σχολής μας, από τους φοιτητές μέχρι τους διοικούντες, αναζητά έμπνευση και φώτιση από την πηγή της Αποστολικής Ορθόδοξης Παράδοσης και αγωνίζεται εν μέσω των σύγχρονων θεολογικών, πνευματικών και κοινωνικών προκλήσεων για τη διάσωση και τη διακήρυξη της Θείας Αποκάλυψης ως φως και ζωή στην ανθρωπότητα και στον κόσμο μας σήμερα”, σημειώνει ο π. Ιάκωβος σχετικά με το ρόλο της Σχολής σήμερα.

Αναφορά κάνει επίσης και στο Χρυσό Ιωβηλαίο, τη συμπλήρωση δηλαδή 50 χρόνων λειτουργίας της Σχολής, υπογραμμίζοντας πως: “οι απόφοιτοι της Σχολής μας όλα αυτά τα χρόνια υπηρετούν πλέον την Εκκλησία είτε ως κληρικοί είτε ως λαϊκοί, μεταφέροντας την μαρτυρία του ευαγγελίου τόσο στον αραβικό κόσμο όσο και στο εξωτερικό”.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Καχίλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΠΤΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΜΑΝΤ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων