27/05/2020 27/05/2020 Με Μητροπολίτες και Επισκόπους στη Συρία συναντήθηκε Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Στη συνάντηση μετείχαν μεταξύ άλλων οι Μητροπολίτες Βόστρων, κ. Σάββας, Εμμέσης (Χομς) κ. Γεώργιος, Επιφανείας (Χάμα) κ. Νικόλαος και Λαοδικείας κ. Αθανάσιος. Οι Ιεράρχες συζήτησαν για την πανδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην εκκλησία και την κοινωνία για τον περιορισμό...
27 Μαΐου, 2020 - 13:58

Ανοίγουν οι εκκλησίες και οι μονές στη Συρία

Διαδώστε:
Ανοίγουν οι εκκλησίες και οι μονές στη Συρία

Με Μητροπολίτες και Επισκόπους στη Συρία συναντήθηκε Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Στη συνάντηση μετείχαν μεταξύ άλλων οι Μητροπολίτες Βόστρων, κ. Σάββας, Εμμέσης (Χομς) κ. Γεώργιος, Επιφανείας (Χάμα) κ. Νικόλαος και Λαοδικείας κ. Αθανάσιος.

Οι Ιεράρχες συζήτησαν για την πανδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην εκκλησία και την κοινωνία για τον περιορισμό της εξάπλωσης.

 

Αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια στη Συρία, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα. Τέλος, αναφέρθηκαν στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας και τόνισαν την ανάγκη για ανάληψη πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και βοήθεια στους άπορους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων