27/05/2020 27/05/2020 Με Μητροπολίτες και Επισκόπους στη Συρία συναντήθηκε Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Στη συνάντηση μετείχαν μεταξύ άλλων οι Μητροπολίτες Βόστρων, κ. Σάββας, Εμμέσης (Χομς) κ. Γεώργιος, Επιφανείας (Χάμα) κ. Νικόλαος και Λαοδικείας κ. Αθανάσιος. Οι Ιεράρχες συζήτησαν για την πανδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην εκκλησία και την κοινωνία για τον περιορισμό...
27 Μαΐου, 2020 - 13:58

Ανοίγουν οι εκκλησίες και οι μονές στη Συρία

Διαδώστε:
Ανοίγουν οι εκκλησίες και οι μονές στη Συρία

Με Μητροπολίτες και Επισκόπους στη Συρία συναντήθηκε Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Στη συνάντηση μετείχαν μεταξύ άλλων οι Μητροπολίτες Βόστρων, κ. Σάββας, Εμμέσης (Χομς) κ. Γεώργιος, Επιφανείας (Χάμα) κ. Νικόλαος και Λαοδικείας κ. Αθανάσιος.

Οι Ιεράρχες συζήτησαν για την πανδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην εκκλησία και την κοινωνία για τον περιορισμό της εξάπλωσης.

 

Αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια στη Συρία, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα. Τέλος, αναφέρθηκαν στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας και τόνισαν την ανάγκη για ανάληψη πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και βοήθεια στους άπορους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων