28/07/2019 28/07/2019 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης  Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχτηκε την Παρασκευή μία αποστολή από τη Ρωσία που έφτασε στη Συρία με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Η ρωσική αποστολή αποτελείται από τον Πρόεδρο Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σε θέματα εκκλησιαστικής τέχνης, αρχιτεκτονικής και αναπαλαίωσης, πρωθιερέα Λεωνίδα Καλίνιν και τον Πρόεδρο...
28 Ιουλίου, 2019 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2019 - 15:37

Αποστολή από τη Ρωσία στον Πατρ. Αντιοχείας

Διαδώστε:
Αποστολή από τη Ρωσία στον Πατρ. Αντιοχείας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης  Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχτηκε την Παρασκευή μία αποστολή από τη Ρωσία που έφτασε στη Συρία με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Η ρωσική αποστολή αποτελείται από τον Πρόεδρο Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σε θέματα εκκλησιαστικής τέχνης, αρχιτεκτονικής και αναπαλαίωσης, πρωθιερέα Λεωνίδα Καλίνιν και τον Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος “Πνευματική Κληρονομιά του Αποστόλου Παύλου” Β. Λάντσεφ.

Η συνάντηση έγινε στην πατριαρχική κατοικία στην Δαμασκό και συζητήθηκαν θέματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και φιλανθρωπικά σχέδια που υλοποιούνται από το Ίδρυμα σε διάφορες περιοχές της Συρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων