11/02/2019 11/02/2019 Στις προσπάθειες που καταβάλουν οι Ορθόδοξοι στο Λίβανο και κυρίως το Πατριαρχείο της Αντιοχείας, για τη διατήρηση της Ορθοδοξίας στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Λίβανο, Αλεξάντερ Ζασούπκιν, υπογραμμίζοντας ότι ο Πατριάρχης κ. Ιωάννης είναι εγγυητής της ενότητας. Μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik , δήλωσε ότι η χώρα του στηρίζει τον Σύρο Πρόεδρο...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2019 - 9:35

“Εγγυητής της ενότητας στη Μέση Ανατολή ο Πατρ. Αντιοχείας”

Διαδώστε:
“Εγγυητής της ενότητας στη Μέση Ανατολή ο Πατρ. Αντιοχείας”

Στις προσπάθειες που καταβάλουν οι Ορθόδοξοι στο Λίβανο και κυρίως το Πατριαρχείο της Αντιοχείας, για τη διατήρηση της Ορθοδοξίας στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Λίβανο, Αλεξάντερ Ζασούπκιν, υπογραμμίζοντας ότι ο Πατριάρχης κ. Ιωάννης είναι εγγυητής της ενότητας.

Μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik , δήλωσε ότι η χώρα του στηρίζει τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ και τον Λιβανέζο Πρόεδρο Μισέλ Αούν, στις προσπάθειες που κάνουν για την προστασία του Χριστιανισμού στη Μέση Ανατολή, ενώ αναφερόμενος στην Εκκλησία της Αντιοχείας πρόσθεσε.

“Τα όρια της Εκκλησίας δεν περιλαμβάνουν μία χώρα, αλλά δύο: τη Συρία και τον Λίβανο. Έτσι, μπορεί κανείς να παρέμβει και να χωρίσει τον Λίβανο από τη Συρία. Αλλά δεν θα καταφέρει κανείς να το κάνει “, δήλωσε ο Zasypkin. Πρόσθεσε ότι οι ορθόδοξοι πιστοί στον Λίβανο υποστήριζαν την ενότητα και το απέδειξαν αυτό με τη συγκέντρωση γύρω από την Εκκλησία της Αντιόχειας και τον Πατριάρχη κ.κ. Ιωάννη .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων