05/01/2023 05/01/2023 Την έδρα του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Δαμασκό επισκέφθηκε ο Αρχιμανδρίτης Φίλιππος, εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας, την περασμένη Τρίτη. Τον εκπρόσωπο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε ο Προκαθήμενος της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Ιωάννης.  Κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνομιλίας, συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αντιοχείας και...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 10:37

Εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Την έδρα του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Δαμασκό επισκέφθηκε ο Αρχιμανδρίτης Φίλιππος, εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας, την περασμένη Τρίτη.

Τον εκπρόσωπο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε ο Προκαθήμενος της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Ιωάννης. 

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνομιλίας, συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αντιοχείας και της Αντιπροσωπείας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δαμασκό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Συρία Ε.Μ. Kurbanov και ο Α’ Γραμματέας της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Συρία Τ.Α. Μπόκοφ, καθώς και ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας στη Συρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων