02/09/2021 02/09/2021 Με την Ειδική Συντονίστρια των Ηνωμένων Εθνών για τον Λίβανο, Γιοάνα Γρονέτσκα, είχε συνάντηση χθες, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την απεσταλμένη του ΟΗΕ για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον δοκιμαζόμενο από τις αλλεπάλληλες κρίσεις Λίβανο παρουσιάζοντας της τις δράσεις της Εκκλησίας για τη στήριξη των πιστών. Από...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 9:15

Ενδιαφέρον του ΟΗΕ για τη λύση της κρίσης στον Λίβανο

Διαδώστε:
Ενδιαφέρον του ΟΗΕ για τη λύση της κρίσης στον Λίβανο

Με την Ειδική Συντονίστρια των Ηνωμένων Εθνών για τον Λίβανο, Γιοάνα Γρονέτσκα, είχε συνάντηση χθες, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την απεσταλμένη του ΟΗΕ για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον δοκιμαζόμενο από τις αλλεπάλληλες κρίσεις Λίβανο παρουσιάζοντας της τις δράσεις της Εκκλησίας για τη στήριξη των πιστών.

Από την πλευρά της η Ειδική Συντονίστρια του ΟΗΕ επεσήμανε στον Μητροπολίτη κ. Ηλία ότι ο οργανισμός κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημα του Λιβάνου. Επίσης, αναφέρθηκε και στις επισκέψεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής σε διάφορες περιοχές της χώρας βλέποντας από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων