01/09/2021 01/09/2021 Υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Χ’, ξεκίνησε η τέταρτη συνάντηση κυριών στην Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου του Χειμάρρου, που διοργάνωσε η Μητρόπολη Εμέσης (Χομς). Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ενενήντα γυναίκες από διαφορετικές Μητροπόλεις του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Αφού οι κυρίες έφτασαν, χωρίστηκαν σε ομάδες και τραβήχτηκε η αναμνηστική φωτογραφία. Στη συνέχεια, πήγαν στην...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 14:45

ΣΥΡΙΑ: 90 γυναίκες συναντιούνται με ευλογία του Πατριαρχείου

Διαδώστε:
ΣΥΡΙΑ: 90 γυναίκες συναντιούνται με ευλογία του Πατριαρχείου
Υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Χ’, ξεκίνησε η τέταρτη συνάντηση κυριών στην Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου του Χειμάρρου, που διοργάνωσε η Μητρόπολη Εμέσης (Χομς). Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ενενήντα γυναίκες από διαφορετικές Μητροπόλεις του Πατριαρχείου Αντιοχείας.
Αφού οι κυρίες έφτασαν, χωρίστηκαν σε ομάδες και τραβήχτηκε η αναμνηστική φωτογραφία. Στη συνέχεια, πήγαν στην εκκλησία του μοναστηριού, για να παρακολουθήσουν τον Εσπερινό, ενώ ακολούθως οι κυρίες ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και τα μνημεία της Μονής.
Την αυλαία των εργασιών της συνάντησης άνοιξε ο ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Αρσένιος.
Μετά το δείπνο διοργανώθηκε βραδιά συναντήσεων, στην οποία παίχτηκε και μια μικρή κωμωδία, εμπνευσμένη από τα προβλήματα της καθημερινότητας των συνταξιούχων, αλλά και τις συνήθειες και τις παραδόσεις της κάθε περιοχής από την οποία ήρθαν οι κυρίες.
Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με προσευχή.
Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων