05/12/2020 05/12/2020 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού στη Δαμασκό για την εορτή του Αγίου και την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας το βράδυ της παραμονής της εορτής. Στην Ιερά Αγρυπνία ιερούργησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο οποίος μετά τη Θεία Λειτουργία τέλεσε Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του...
05 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2020 - 10:30

Εορτάστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Εορτάστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στη Δαμασκό

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού στη Δαμασκό για την εορτή του Αγίου και την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας το βράδυ της παραμονής της εορτής. Στην Ιερά Αγρυπνία ιερούργησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο οποίος μετά τη Θεία Λειτουργία τέλεσε Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχου Αντιοχείας κυρού Ιγνατίου Δ’ με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ ετών από την κοίμησή του. Ο Μακαριστός Πατριάρχης κοιμήθηκε 5 Δεκεμβρίου το 2012.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων