17/12/2020 17/12/2020 Την όγδοη Επέτειο της Εκλογής του εορτάζει ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, αφού το 2012 την ίδια ημερομηνίας εξελέγη Πατριάρχης.  Ο Μακαριώτατος κατά την ομιλία του την ημέρα της Εκλογής του είχε σημειώσει μεταξύ άλλων “Ο Ιησούς, είναι πανταχού παρών. Είναι πάντα μαζί μας έτοιμος να μας γνωρίσει. Απολαμβάνει τις...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 20:44

Επέτειος 8 ετών εκλογής του Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Επέτειος 8 ετών εκλογής του Πατριάρχη Αντιοχείας

Την όγδοη Επέτειο της Εκλογής του εορτάζει ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, αφού το 2012 την ίδια ημερομηνίας εξελέγη Πατριάρχης.  Ο Μακαριώτατος κατά την ομιλία του την ημέρα της Εκλογής του είχε σημειώσει μεταξύ άλλων “Ο Ιησούς, είναι πανταχού παρών. Είναι πάντα μαζί μας έτοιμος να μας γνωρίσει. Απολαμβάνει τις χαρές μας και θρηνεί όταν έχουμε προβλήματα ή θλίψη. Κλαίει επίσης όταν οι ποιμένες και το κοπάδι παραμελούν να ζουν σύμφωνα με τον Λόγο Του… Αδελφοί, αυτή την ευλογημένη μέρα, που μου ανατίθεται ο σταυρός να ποιμαίνω την Μεγάλη Εκκλησίας της Αντιοχείας με την τόσο ένδοξη ιστορία, ας ενώσουμε τα χέρια μας και ας συνεργαστούμε για να αποκαλύψουμε και να βιώσουμε αυτήν τη Δόξα. Αυτό θα συμβεί ακούγοντας πρώτα τον Λόγο του Ιησού.”.

Στην επίσημη σελίδα του Πατριαρχείου στο Facebook δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία για την επέτειο της Εκλογής του Πατριάρχη.  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων