30/12/2020 30/12/2020 Με τον Πρόεδρο της Λιβανέζικης Δημοκρατίας κ. Μισέλ Αούν επικοινώνησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για να του ευχηθεί για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Στη σύντομη συνομιλία που είχαν ο Μακαριώτατος ζήτησε από τον Πρόεδρο του Λιβάνου να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ώστε να επέλθει η σταθερότητα στη χώρα. Ακόμα ευχήθηκε...
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2020 - 21:11

Επικοινωνία με τον Μισέλ Αούν είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Επικοινωνία με τον Μισέλ Αούν είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Με τον Πρόεδρο της Λιβανέζικης Δημοκρατίας κ. Μισέλ Αούν επικοινώνησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για να του ευχηθεί για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Στη σύντομη συνομιλία που είχαν ο Μακαριώτατος ζήτησε από τον Πρόεδρο του Λιβάνου να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ώστε να επέλθει η σταθερότητα στη χώρα. Ακόμα ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ευημερία στον Λίβανο και με τη νέα κυβέρνηση να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία. 

Υπενθυμίζεται ότι στον Λίβανο και συγκεκριμένα στη Βηρυτό σημειώθηκε μέσα στο 2020 μια φονική έκρηξη που προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στο λιμάνι της ιστορικής πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων