15/02/2023 15/02/2023 Τηλεφωνική συνομιλία με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη είχε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Η κα Μενδώνη εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Μακαριώτατο για τα θύματα και τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση της Ελλάδας στο Πατριαρχείο...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2023 - 19:50

Επικοινωνία του Πατριάρχη Αντιοχείας με τη Λίνα Μενδώνη

Διαδώστε:
Επικοινωνία του Πατριάρχη Αντιοχείας με τη Λίνα Μενδώνη

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη είχε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Η κα Μενδώνη εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Μακαριώτατο για τα θύματα και τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση της Ελλάδας στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε την Υπουργό για το ενδιαφέρον και έκανε ιδιαίτερη μνεία στους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα με την Εκκλησία της Αντιοχείας υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα για ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επικοινωνία Νίκου Δένδια με τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Πλήθος συλλυπητήριων στον Πατριάρχη Αντιοχείας από τον Ορθόδοξο κόσμο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων