02/05/2019 02/05/2019 Εκ μέρους του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ ο Υπουργός Μασούρ Αζάμ επισκέφθηκε τους επικεφαλής των χριστιανικών δογμάτων προκειμένου να τους ευχηθεί για τον εορτασμό του Πάσχα. Μεταξύ αυτών επισκέφθηκε και τον προκαθήμενο της Αντιοχειανής εκκλησίας Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε εγκάρδια τον υψηλό προσκεκλημένο και αρχικά επικεντρώθηκε στον εορτασμό του...
02 Μαΐου, 2019 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 8:09

Επίσκεψη για το Πάσχα στον Πατρ. Αντιοχείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη για το Πάσχα στον Πατρ. Αντιοχείας

Εκ μέρους του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ ο Υπουργός Μασούρ Αζάμ επισκέφθηκε τους επικεφαλής των χριστιανικών δογμάτων προκειμένου να τους ευχηθεί για τον εορτασμό του Πάσχα. Μεταξύ αυτών επισκέφθηκε και τον προκαθήμενο της Αντιοχειανής εκκλησίας Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε εγκάρδια τον υψηλό προσκεκλημένο και αρχικά επικεντρώθηκε στον εορτασμό του Πάσχα λέγοντας στο κ. Αζάμ ότι η Ανάσταση για τους χριστιανούς είναι η νίκη της ζωής έναντι του θανάτου. Στη συνέχεια συζήτησαν για αρκετή ώρα ζητήματα που απασχολούν τον συριακό λαό και τις δυσκολίες που έχουν επιφέρει οι πολεμικές συρράξεις με το ισλαμικό κράτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων