13/08/2021 13/08/2021 Ετήσιο μνημόσυνο για τον Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Chehadeh, στενό συνεργάτη του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη, που έφυγε από τη ζωή αυτή στις 12 Αυγούστου 2020, νικημένος από τον κορωνοϊό, τελέστηκε σήμερα μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Δαμασκού. Ο μακαριστός ήταν υπεύθυνος για τα αναπτυξιακά και ανθρωπιστικά προγράμματα και διευθυντής του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων...
13 Αυγούστου, 2021 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 13:46

Ετήσιο μνημόσυνο στον Καθεδρικό της Δαμασκού

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο στον Καθεδρικό της Δαμασκού

Ετήσιο μνημόσυνο για τον Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Chehadeh, στενό συνεργάτη του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη, που έφυγε από τη ζωή αυτή στις 12 Αυγούστου 2020, νικημένος από τον κορωνοϊό, τελέστηκε σήμερα μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Δαμασκού.

Ο μακαριστός ήταν υπεύθυνος για τα αναπτυξιακά και ανθρωπιστικά προγράμματα και διευθυντής του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ενώ είχε διατελέσει ιερέας στην Γερμανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων