27/12/2021 27/12/2021 Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Λιβάνου Emad Michel Aoun τηλεφώνησε για τις ευχές των Χριστουγέννων ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, που φυσικά επικεντρώθηκε στην ελπίδα του στον Θεό για βελτίωση στις συνθήκες διαβίωσης των Λιβανέζων μετά την πολιτική και οικονομική κατάρρευση της χώρας. Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο του...
27 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:56

Ευχές για σταθερότητα στον Πρόεδρο του Λιβάνου από τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Ευχές για σταθερότητα στον Πρόεδρο του Λιβάνου από τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Λιβάνου Emad Michel Aoun τηλεφώνησε για τις ευχές των Χριστουγέννων ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, που φυσικά επικεντρώθηκε στην ελπίδα του στον Θεό για βελτίωση στις συνθήκες διαβίωσης των Λιβανέζων μετά την πολιτική και οικονομική κατάρρευση της χώρας.

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο του Λιβάνου να έχει την αμέριστη βοήθεια του Θεού, ελπίζοντας πως Αυτός θα ξαναφέρει την σταθερότητα και την ασφάλεια στο Λίβανο. Τόνισε δε πως στις προσπάθειες αυτές (επαναφοράς της σταθερότητας) όλοι πρέπει να γίνουν μια γροθιά, ώστε να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί και η αξιοπρέπεια στη ζωή των ανθρώπων του Λιβάνου, που το αξίζουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων