14/11/2021 14/11/2021 Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο τηλεφώνησε χθες, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Ο Μακαριώτατος, κατά την ημέρα που η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ευχήθηκε στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου με τη χάρη του Θεού να έχει καλή υγεία...
14 Νοεμβρίου, 2021 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2021 - 13:15

Ευχές Πατριάρχη Αντιοχείας στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Αντιοχείας στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο τηλεφώνησε χθες, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Ο Μακαριώτατος, κατά την ημέρα που η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ευχήθηκε στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου με τη χάρη του Θεού να έχει καλή υγεία και ευημερία, παρακαλώντας Τον Θεό να τον κάνει δυνατότερο και σοφότερο. Επίσης, του ζήτησε να μνημονεύει πάντα την Εκκλησία της Αντιόχειας στις προσευχές του. Με τη σειρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ιωάννη για την κλήση του και εξέφρασε την συμπαράσταση και την συμπάθεια τόσο τη δική του όσο και της Εκκλησίας της Κύπρου προς το Πατριαρχείο Αντιοχείας ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων