21/11/2020 21/11/2020 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης έστειλε ευχές στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο για ταχεία ανάρρωση. Ο Πατριάρχης μόλις ενημερώθηκε ότι οι Αρχιεπίσκοποι νοσούν με κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο απέστειλε μηνύματα συμπαράστασης και ευχήθηκε “Ο Χριστός, Ιατρός των ψυχών και των σωμάτων και...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 10:15

Ευχές Πατριάρχου Αντιοχείας στους Αρχ. Αθηνών και Αλβανίας

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχου Αντιοχείας στους Αρχ. Αθηνών και Αλβανίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης έστειλε ευχές στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο για ταχεία ανάρρωση. Ο Πατριάρχης μόλις ενημερώθηκε ότι οι Αρχιεπίσκοποι νοσούν με κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο απέστειλε μηνύματα συμπαράστασης και ευχήθηκε “Ο Χριστός, Ιατρός των ψυχών και των σωμάτων και η Υπεραγία Θεοτόκος να τους στέφουν πάντα με φροντίδα και στήριξη”. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων