29/12/2021 29/12/2021 Τις ευχές του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο οποίο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό απέστειλε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Ο Μακαριώτατος εύχεται στον Οικουμενικό Πατριάρχη ταχεία ανάρρωση και το νέο έτος που προβάλει να βρει και πάλι τον κ.κ. Βαρθολομαίο υγιή και δημιουργικό. Προς τον Παναγιώτατο ευχήθηκαν για τη δοκιμασία του από...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2021 - 9:17

Ευχές του Πατριάρχη Αντιοχείας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ευχές του Πατριάρχη Αντιοχείας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τις ευχές του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο οποίο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό απέστειλε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Ο Μακαριώτατος εύχεται στον Οικουμενικό Πατριάρχη ταχεία ανάρρωση και το νέο έτος που προβάλει να βρει και πάλι τον κ.κ. Βαρθολομαίο υγιή και δημιουργικό.

Προς τον Παναγιώτατο ευχήθηκαν για τη δοκιμασία του από τον κορωνοϊό και άλλο Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών, μεταξύ αυτών ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος, Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Στην ανακοίνωσή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο, μεταξύ άλλων, ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του Παναγιωτάτου:

“Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου”. 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων