04/07/2022 04/07/2022 Τις ευχές του προς τους φοιτητές, εργαζομένους, αλλά ιδιαίτερα προς τους πτυχιούχους του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος του Μπαλαμάντ, οι οποίοι έλαβαν τα πτυχία τους την περασμένη Πέμπτη, απηύθυνε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.  Ο Μακαριώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής Μπαλαμάντ. Μαζί του συλλειτούργησε ο Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Εφραίμ ο οποίος...
04 Ιουλίου, 2022 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 8:57

Ευχές τους Πατριάρχη Αντιοχείας σε πτυχιούχους του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ

Διαδώστε:
Ευχές τους Πατριάρχη Αντιοχείας σε πτυχιούχους του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ

Τις ευχές του προς τους φοιτητές, εργαζομένους, αλλά ιδιαίτερα προς τους πτυχιούχους του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος του Μπαλαμάντ, οι οποίοι έλαβαν τα πτυχία τους την περασμένη Πέμπτη, απηύθυνε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. 

Ο Μακαριώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής Μπαλαμάντ. Μαζί του συλλειτούργησε ο Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Εφραίμ ο οποίος κήρυξε και τον Θείο λόγο. Ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε την περικοπή από την Προς Ρωμαίους Επιστολή και στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο αναζήτησης της ελπίδας, η οποία όπως αναφέρει ο απόστολος Παύλος βρίσκεται στον Χριστό.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας ο Προκαθήμενος της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Ιωάννης είχε συνάντηση με φοιτητές και πτυχιούχους σχολών του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ στους οποίους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων