14/09/2022 14/09/2022 Επίσημη επίσκεψη στη Βηρυτό, στα πλαίσια της πρώτης Τριμερούς Συνάντησης Κύπρου- Ελλάδας- Λιβάνου, για θέματα Διασποράς, κατά τη διάρκεια της οποίας υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών, πραγματοποιεί ο Επίτροπος Προεδρίας της Κύπρου, Φώτης Φωτίου. Στο πλαίσιο των συναντήσεών του ο κ. Φωτίου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία με τον οποίο συζήτησαν τα...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 11:55

Φωτίου: Η Κύπρος στηρίζει το έργο της Εκκλησίας του Λιβάνου

Διαδώστε:
Φωτίου: Η Κύπρος στηρίζει το έργο της Εκκλησίας του Λιβάνου

Επίσημη επίσκεψη στη Βηρυτό, στα πλαίσια της πρώτης Τριμερούς Συνάντησης Κύπρου- Ελλάδας- Λιβάνου, για θέματα Διασποράς, κατά τη διάρκεια της οποίας υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών, πραγματοποιεί ο Επίτροπος Προεδρίας της Κύπρου, Φώτης Φωτίου.

Στο πλαίσιο των συναντήσεών του ο κ. Φωτίου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες Εκκλησίες στον Λίβανο.

Κατά τη συνάντηση, ο Επίτροπος διαβεβαίωσε τον Μητροπολίτη για τη στήριξη τόσο του ιδίου όσο και της Κυβέρνησης και στη συνέχεια τον ευχαρίστησε για το έργο και την προσφορά του προς την κοινότητα.

“Συζητήσαμε το θέμα των σχέσεων Κύπρου και Λιβάνου, και τι κάνει η Κύπρος ειδικά αυτή την περίοδο με την τουρκική προκλητικότητα. Φυσικά μιλήσαμε για τις σχέσεις των δύο εκκλησιών Κύπρου και Λιβάνου, και τι κάνει η Κύπρος για να βοηθήσει αυτή την ώρα. Στηρίζουμε τον Λίβανο και την Εκκλησία εδώ, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα”, δήλωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων