22/09/2019 22/09/2019 Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο Πρεσβευτής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Λίβανο, Χαμάντ Σάιντ Αλ Σάμσι, διοργάνωσε συνάντηση στην έδρα της πρεσβείας στο Yarzeh, με κύριο θέμα «Διπλωματία για την Ειρήνη». Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών «Έτος της ανοχής», ο πρεσβευτής των ΗΑΕ τίμησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία για την συνεισφορά του στη διαφύλαξη...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2019 - 16:05

Για τη συνεισφορά του στην ειρήνη βραβεύτηκε ο Μητρ. Βηρυτού

Διαδώστε:
Για τη συνεισφορά του στην ειρήνη βραβεύτηκε ο Μητρ. Βηρυτού

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο Πρεσβευτής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Λίβανο, Χαμάντ Σάιντ Αλ Σάμσι, διοργάνωσε συνάντηση στην έδρα της πρεσβείας στο Yarzeh, με κύριο θέμα «Διπλωματία για την Ειρήνη».

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών «Έτος της ανοχής», ο πρεσβευτής των ΗΑΕ τίμησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία για την συνεισφορά του στη διαφύλαξη της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.

“Μέσα από όλες τις διαφορές και τις συγκρούσεις στον κόσμο σήμερα, εμείς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πιστεύουμε ότι υπάρχει περιθώριο για ειρήνη στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε” τόνισε μεταξύ άλλων ο Άραβας διπλωμάτης, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε στο έργο του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ηλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων