14/04/2022 14/04/2022 Μνημόνιο συνεργασίας με τη Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας του Λιβάνου υπέγραψε το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ με στόχο την κατάρτιση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ τα προγράμματα θα έχουν βασική αποστολή την ενημέρωση των συμμετεχόντων σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας και των εθνικών ζητημάτων του Λιβάνου. Το...
14 Απριλίου, 2022 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2022 - 9:43

Η ασφάλεια του Λιβάνου στο επίκεντρο

Διαδώστε:
Η ασφάλεια του Λιβάνου στο επίκεντρο

Μνημόνιο συνεργασίας με τη Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας του Λιβάνου υπέγραψε το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ με στόχο την κατάρτιση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ τα προγράμματα θα έχουν βασική αποστολή την ενημέρωση των συμμετεχόντων σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας και των εθνικών ζητημάτων του Λιβάνου.

Το μνημόνιο υπεγράφη από τον Δρ Elias Warrak, Πρύτανη του Πανεπιστημίου, και τον Διευθυντή Ασφαλείας, Υποστράτηγο Αμπας Ιμπραήμ.

Ακολούθως, ο Υποστράτηγος κ. Ιμπραήμ επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη στην έδρα του, όπου συζήτησαν τις τρέχουσες εξελίξεις στον Λίβανο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων