28/09/2019 28/09/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής κ. Ιωσήφ τίμησε η κοινότητα του Λιβάνου στη Νέα Υόρκη. Η τιμητική διάκριση στον Σεβασμιώτατο κ. Ιωσήφ απονεμήθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου, ο οποίος βρέθηκε στην Αμερική για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κοινότητα για την μεγάλη τιμή...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 17:00

Η Διασπορά του Λιβάνου τίμησε τον Μητροπολίτη Ιωσήφ

Διαδώστε:
Η Διασπορά του Λιβάνου τίμησε τον Μητροπολίτη Ιωσήφ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής κ. Ιωσήφ τίμησε η κοινότητα του Λιβάνου στη Νέα Υόρκη. Η τιμητική διάκριση στον Σεβασμιώτατο κ. Ιωσήφ απονεμήθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου, ο οποίος βρέθηκε στην Αμερική για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κοινότητα για την μεγάλη τιμή και τόνισε πως αυτή τη στιγμή όλοι θα πρέπει να εργαστούν για την ενότητα του Λιβάνου η οποία αντιμετωπίζει εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα. “Μόνο μέσα από την ενότητα οι Λιβανέζοι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ισχυρή παρουσία της λιβανέζικης διασποράς, ευχαριστώντας τον υπουργό για την αμέριστη στήριξη που παρέχει σε αυτό το ζήτημα η κυβέρνηση του Λιβάνου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων