12/11/2020 12/11/2020 Την Πρέσβυ της Ελλάδας στον Λίβανο κα. Αικατερίνη Φουντουλάκη υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης, στο επίκεντρο βρέθηκε η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στον Λίβανο και οι προκλήσεις...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 16:36

Η Ελληνίδα Πρέσβυς στον Λίβανο στον Μητροπολίτη Βηρυτού

Διαδώστε:
Η Ελληνίδα Πρέσβυς στον Λίβανο στον Μητροπολίτη Βηρυτού

Την Πρέσβυ της Ελλάδας στον Λίβανο κα. Αικατερίνη Φουντουλάκη υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης, στο επίκεντρο βρέθηκε η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στον Λίβανο και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στην Βηρυτό στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.

Σε δηλώσεις της, η κα. Φουντουλάκη αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συζήτησης, ευχαριστώντας παράλληλα θερμά τον Σεβασμιώτατο για την συνάντηση.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων