10/03/2023 10/03/2023 Για άλλη μία φορά η Κύπρος ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στην Συρία. Έφτασε χθες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βηρυτού η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Σύνδεσμο Αγίου Χριστοφόρου και το πρόγραμμα υποστήριξης της Τράπεζας Κύπρου για την ενίσχυση...
10 Μαρτίου, 2023 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 8:34

Η Κύπρος στο πλευρό των σεισμόπληκτων στη Συρία – Έφθασε η 2η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Διαδώστε:
Η Κύπρος στο πλευρό των σεισμόπληκτων στη Συρία – Έφθασε η 2η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Για άλλη μία φορά η Κύπρος ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στην Συρία.

Έφτασε χθες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βηρυτού η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Σύνδεσμο Αγίου Χριστοφόρου και το πρόγραμμα υποστήριξης της Τράπεζας Κύπρου για την ενίσχυση των σεισμοπαθών.

Ο Αρχμανδρίτης π. Γιώργος Ιάκωβος παρέλαβε τα φορτία στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Παναγίας του Μπαλαμάντ. Οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας Κύπρου συνέβαλαν στη μεταφορά και την τακτοποίηση των δεμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές παρείχαν δωρεάν μεταφορά στον Λίβανο για δεύτερη φορά.

 

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το Πατριαρχείο Αντιοχείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων