22/10/2019 22/10/2019 Την θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου στο Μοναστήρι της Παναγίας της Σαϊντανάγιας προσκύνησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης προσευχόμενος για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Λίβανο. Ο Πατριάρχης Αντιοχείας τόνισε ότι η Εκκλησία είναι στο πλευρό του λαού που δοκιμάζεται σκληρά και κάλεσε τους κυβερνώντες να ακούσουν τη φωνή του λαού και να συμβάλουν στην...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 20:49

Η προσευχή του Πατρ. Αντιοχείας στην Παναγία

Διαδώστε:
Η προσευχή του Πατρ. Αντιοχείας στην Παναγία

Την θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου στο Μοναστήρι της Παναγίας της Σαϊντανάγιας προσκύνησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης προσευχόμενος για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Λίβανο.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας τόνισε ότι η Εκκλησία είναι στο πλευρό του λαού που δοκιμάζεται σκληρά και κάλεσε τους κυβερνώντες να ακούσουν τη φωνή του λαού και να συμβάλουν στην αντιμετώπιση όλων των συσσωρευμένων προβλημάτων με υπεύθυνο τρόπο και με σοβαρό διάλογο ώστε να ξεπεραστεί η σημερινή κρίση.

Τέλος απηύθυνε έκκληση σε όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε η περιοχή να ανακάμψει και να αποφευχθούν ενέργειες που θα επιδεινώσουν περαιτέρω την κατάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων