29/03/2023 29/03/2023 Ο Επίσκοπος Σελευκείας κ. Ρωμανός υποδέχθηκε στη Δαμασκό την κ. Άννα Κοζέντσοβα Γιουρέβνα, που κατέχει μία από τη θέση των Αντιπροέδρων στη Ρωσική Δούμα. Η υποδοχή έγινε εκ μέρους του Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες γυναίκες αλλά και ο σύγχρονος άνθρωπος. Στη συνάντηση...
29 Μαρτίου, 2023 - 19:10

Η σύγχρονη γυναίκα στην Ορθοδοξία στη συνάντηση του Σελευκείας με την Αντιπρόπεδρο της Δούμας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η σύγχρονη γυναίκα στην Ορθοδοξία στη συνάντηση του Σελευκείας με την Αντιπρόπεδρο της Δούμας (ΦΩΤΟ)

Ο Επίσκοπος Σελευκείας κ. Ρωμανός υποδέχθηκε στη Δαμασκό την κ. Άννα Κοζέντσοβα Γιουρέβνα, που κατέχει μία από τη θέση των Αντιπροέδρων στη Ρωσική Δούμα.

Η υποδοχή έγινε εκ μέρους του Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες γυναίκες αλλά και ο σύγχρονος άνθρωπος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Επίσκοποιτου Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο Ρώσος Πρέσβης στη Δαμασκό, μέλη της Διεθνούς Κοινωνικής Οργάνωσης της Ένωσης Ορθοδόξων Γυναικών,ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Συρίας-Ρωσίας στη Βουλή και άλλα μέλη του Κοινοβουλίου. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία ξε στον ξεναγήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Δαμασκού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων