30/11/2021 30/11/2021 Τη στέρεη σχέση που υπάρχει μεταξύ του Πατριαρχείου Αντιοχείας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επιβεβαίωσαν κατά τη συνάντηση που είχαν ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης και ο Πρίγκιπας του Αμπού Ντάμπι, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν. Ο Μακαριώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Επίσκοπο Εμιράτων κ. Γρηγόριο, εξέφρασε την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 10:20

Ικανοποίηση για τη στήριξη στο Πατριαρχείο Αντιοχείας

Διαδώστε:
Ικανοποίηση για τη στήριξη στο Πατριαρχείο Αντιοχείας

Τη στέρεη σχέση που υπάρχει μεταξύ του Πατριαρχείου Αντιοχείας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επιβεβαίωσαν κατά τη συνάντηση που είχαν ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης και ο Πρίγκιπας του Αμπού Ντάμπι, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν.

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Επίσκοπο Εμιράτων κ. Γρηγόριο, εξέφρασε την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες προς τον Πρίγκιπα για τη στήριξη που παρέχει προς το Πατριαρχείο.

Κατά τις χθεσινές του συναντήσεις ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης συναντήθηκε και με τον Κυβερνήτη του Αμπού Ντάμπι, Σεΐχη Μουχάμεντ Μπεν Ζαΐντ, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος εκφράζοντας παράλληλα τον αμοιβαίο τους σεβασμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων