19/12/2019 19/12/2019 Χαρμόσυνα νέα για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς που αντιστέκονται στην Συρία παρά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις και απειλές από τις μουσουλμανικές εξτρεμιστικές ομάδες. Λίγες ημέρες πριν οι καμπάνες του Αγίου Γεωργίου στο Αρμπίν ξαναχτύπησαν και ετελέσθη θεία Λειτουργία σε ένα χώρο δίπλα στο ναό. ο οποίος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τους βομβαρδισμούς. Την Λειτουργία τέλεσε ο...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 8:33

Ήχησαν και πάλι οι καμπάνες της Ορθοδοξίας στο Αρμπίν

Διαδώστε:
Ήχησαν και πάλι οι καμπάνες της Ορθοδοξίας στο Αρμπίν

Χαρμόσυνα νέα για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς που αντιστέκονται στην Συρία παρά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις και απειλές από τις μουσουλμανικές εξτρεμιστικές ομάδες.

Λίγες ημέρες πριν οι καμπάνες του Αγίου Γεωργίου στο Αρμπίν ξαναχτύπησαν και ετελέσθη θεία Λειτουργία σε ένα χώρο δίπλα στο ναό. ο οποίος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τους βομβαρδισμούς.

Την Λειτουργία τέλεσε ο βοηθός του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, Επίσκοπος Σαϊντανάγιας, κ. Λουκάς με αφορμή την έναρξη των εργασιών αναστήλωσης του Ναού.

Επίσης, με δηλώσεις του στο Πρακτορείο SANA ο Πατριαρχικός Επίσκοπος Σεργιουπόλεως κ. Ιωάννης  εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για την πρώτη αυτή λειτουργία μετά την απελευθέρωση της πόλης από  τους τρομοκράτες.

“Οι Σύροι είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις πόλεις τους για να τις ανοικοδομήσουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων