05/09/2022 05/09/2022 Να υψώσουν τις προσευχές τους για ειρήνη στη Συρία και όλη τη Μέση Ανατολή κάλεσε τους πιστούς από το Χαλέπι ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.  Ο Μακαριώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Raqad στο Χαλέπι. Συλλειτούργησαν Επίσκοποι του Πατριαρχείο Αντιοχείας. Στο κήρυγμά του ο Μακαριώτατος μίλησε για τον...
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:44

Κάλεσμα από το Χαλέπι για προσευχή για ειρήνη

Διαδώστε:
Κάλεσμα από το Χαλέπι για προσευχή για ειρήνη

Να υψώσουν τις προσευχές τους για ειρήνη στη Συρία και όλη τη Μέση Ανατολή κάλεσε τους πιστούς από το Χαλέπι ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. 

Ο Μακαριώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Raqad στο Χαλέπι. Συλλειτούργησαν Επίσκοποι του Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Στο κήρυγμά του ο Μακαριώτατος μίλησε για τον προορισμό του ανθρώπου ο οποίος είναι προορισμένος να δημιουργεί πάντα το καλό ενώ, παραμένοντας πιστός ο άνθρωπος στη διδασκαλία της Εκκλησίας οδηγείται στη νίκη της φθοράς έναντι του θανάτου. Παράλληλα, χαρακτήρισε μεγάλη ευλογία τον ναό της Παναγίας στο Χαλέπι. “Αυτή η εκκλησία είναι μεγάλη ευλογία για το Χαλέπι, και να θυμάστε πάντα ότι εσείς οι πιστοί είστε η εκκλησία. Να στέκεστε σταθεροί στην πίστη σας και να κοιτάτε πάντα μπροστά”, ανέφερε.

“Υψώνουμε τις προσευχές μας για την ειρήνη στη Συρίας και τις άλλες χώρες, και δεν πρέπει να ξεχνάμε τον απόντα Δάσκαλο Παύλο, που είναι παρών στο μυαλό και την καρδιά μας και θα είναι μέρα χαράς όταν σας δει σε αυτήν την ιερή εκκλησία. ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων