17/05/2021 17/05/2021 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ιερούργησε την Κυριακή των Μυροφόρων στην Πατριαρχική Μονή της Παναγίας στην πόλη Sednayah της Συρίας, 30 χιλιόμετρα περίπου βόρεια της Δαμασκού. Ο Μακαριώτατος ιερούργησε με επισκόπους και Ιερείς του Πατριαρχείου Αντιοχείας ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος συνομίλησε με την Ηγουμένη της Μονής τη Μοναχή Φεβρωνία...
17 Μαΐου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 - 16:09

Κυριακή των Μυροφόρων στην Πατριαρχική Μονή της Παναγίας

Διαδώστε:
Κυριακή των Μυροφόρων στην Πατριαρχική Μονή της Παναγίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ιερούργησε την Κυριακή των Μυροφόρων στην Πατριαρχική Μονή της Παναγίας στην πόλη Sednayah της Συρίας, 30 χιλιόμετρα περίπου βόρεια της Δαμασκού.

Ο Μακαριώτατος ιερούργησε με επισκόπους και Ιερείς του Πατριαρχείου Αντιοχείας ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος συνομίλησε με την Ηγουμένη της Μονής τη Μοναχή Φεβρωνία και την αδελφότητα, τους πιστούς που είχαν παρευρεθεί και τα μικρά παιδιά.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιοχείας ευχήθηκε σε όλους για το Πάσχα, τόνισε ότι πρέπει να επικρατήσει η ειρήνη και η αγάπη στις ζωές όλων, και στη συνέχεια συνομίλησε για θέματα του μοναστηριού και της επικαιρότητας στην αίθουσα του Πατριαρχικού Μοναστηριού με την αδελφότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων