23/07/2020 23/07/2020 Τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου του Λιβάνου Ελί Φερζλί υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βηρυττού κ. Ηλίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020. Στην συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που απασχολούν την Ορθοδοξία στην χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Φερζλί εξέφρασε την στήριξη και την συμπαράσταση του για τα δικαιώματα της Ορθοδόξου κοινότητας. Παράλληλα,...
23 Ιουλίου, 2020 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 18:14

ΛΙΒΑΝΟΣ: Στον Μητροπολίτη Βηρυττού ο Αντιπρόεδρος της Βουλής

Διαδώστε:
ΛΙΒΑΝΟΣ: Στον Μητροπολίτη Βηρυττού ο Αντιπρόεδρος της Βουλής

Τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου του Λιβάνου Ελί Φερζλί υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βηρυττού κ. Ηλίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που απασχολούν την Ορθοδοξία στην χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Φερζλί εξέφρασε την στήριξη και την συμπαράσταση του για τα δικαιώματα της Ορθοδόξου κοινότητας.

Παράλληλα, ο Λιβανέζος αξιωματούχος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο για την πρόσφατη ονομαστική εορτή του, ενώ του έκανε δώρο ένα αντίγραφο του βιβλίου του, το οποίο αποτελεί καταγραφή της πολιτικής σταδιοδρομίας του.

 

 

 


Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων