24/10/2019 24/10/2019 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν είχε χθες το βράδυ ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ Ιωάννης. Οι δυο πλευρές είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση στην οποία ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης εξέφρασε την ανησυχία του για την τεταμένη κατάσταση στη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Η λαϊκή εξέγερση που συγκλονίζει τον Λίβανο εδώ και μια εβδομάδα...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 18:14

Με τον Πρόεδρο του Λιβάνου επικοινώνησε ο Πατρ. Αντιοχείας

Διαδώστε:
Με τον Πρόεδρο του Λιβάνου επικοινώνησε ο Πατρ. Αντιοχείας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν είχε χθες το βράδυ ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ Ιωάννης. Οι δυο πλευρές είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση στην οποία ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης εξέφρασε την ανησυχία του για την τεταμένη κατάσταση στη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Η λαϊκή εξέγερση που συγκλονίζει τον Λίβανο εδώ και μια εβδομάδα δεν δείχνει σημάδια κόπωσης. Χθες μάλιστα ο στρατός άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους, μιας και οι  δυνάμεις της αστυνομίας δείχνουν να μην μπορούν να ελέγξουν απόλυτα την κατάσταση.

Ωστόσο πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας τόνισε ότι ο στρατός επιμένει να αποφεύγει να κάνει χρήση βίας. Αντίθετα, θα προσπαθήσει να πείσει τους διαδηλωτές ειρηνικά να ανοίξουν κάποιους δρόμους.

Τράπεζες, σχολεία και πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά εδώ και έξι ημέρες και μέχρι νεοτέρας.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων