04/05/2023 04/05/2023 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τον υπουργό Τοπικής Διοίκησης και Περιβάλλοντος της Συρίας κ. Χουσεΐν Μαχλούφ στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό. Ο κ. Χουσεΐν Μαχλούφ ευχήθηκε στον Μακαριώτατο για την Ανάσταση του Κυρίου. Από τη μεριά του, ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης ευχήθηκε για το Εΐντ αλ-φιτρ, μία μουσουλμανική εορτή που γίνεται μετά το τέλος...
04 Μαΐου, 2023 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2023 - 15:54

Μια σειρά από επισκέψεις είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Μια σειρά από επισκέψεις είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τον υπουργό Τοπικής Διοίκησης και Περιβάλλοντος της Συρίας κ. Χουσεΐν Μαχλούφ στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό.

Ο κ. Χουσεΐν Μαχλούφ ευχήθηκε στον Μακαριώτατο για την Ανάσταση του Κυρίου. Από τη μεριά του, ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης ευχήθηκε για το Εΐντ αλ-φιτρ, μία μουσουλμανική εορτή που γίνεται μετά το τέλος του μήνα Ραμαντάν, του ισλαμικού μήνα της νηστείας.

  

Ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε χθες και τον Δρ. Safwan Salman επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Κοινωνικού Κόμματος στη Δαμασκό

Τέλος ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τον κ. Radwan Mustafa Amin, Secretary of the Damascus Countryside Branch του Σοσιαλιστικού Αραβικού Κόμματος Baath, και τον κ. Safwan Abu Saadi, Governor of Damascus Countryside.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων