01/07/2019 01/07/2019 «Σε αυτή την ευλογημένη ημέρα, εμείς προσευχόμαστε για την ειρήνη όλου του κόσμου, και για τη Συρία και το Λίβανο, και την υπόλοιπη περιοχή” τόνισε στο μήνυμά του με αφορμή την εορτή των Αγίων Αποστόλων, ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, προσθέτοντας ότι η σκέψη όλων παραμένει στους απαχθέντες αδελφούς, τον Επίσκοπο Χαλεπίου Παύλο και τον...
01 Ιουλίου, 2019 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2019 - 9:19

Μήνυμα ειρήνης από τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Μήνυμα ειρήνης από τον Πατριάρχη Αντιοχείας

«Σε αυτή την ευλογημένη ημέρα, εμείς προσευχόμαστε για την ειρήνη όλου του κόσμου, και για τη Συρία και το Λίβανο, και την υπόλοιπη περιοχή” τόνισε στο μήνυμά του με αφορμή την εορτή των Αγίων Αποστόλων, ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, προσθέτοντας ότι η σκέψη όλων παραμένει στους απαχθέντες αδελφούς, τον Επίσκοπο Χαλεπίου Παύλο και τον Συροϊακωβίτη Επίσκοπο Ιωάννη.

“Αυτή την ξεχωριστή ημέρα προσευχόμαστε για τα παιδιά στη Συρία, το Λίβανο, το Ιράκ, τον Περσικό Κόλπο, για τα παιδιά στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων