19/12/2022 19/12/2022 Το μήνυμα ότι η σεβασμός στο περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας έστειλαν ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης και η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ κατά τη διάρκεια τελετής δενδροφύτευσης 1.οοο πεύκων στις εκτάσεις της Πανεπιστημιούπολης. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου υποδέχθηκε εγκάρδια τον Μακαριώτατο και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία και την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης από την...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 14:23

Μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ

Διαδώστε:
Μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ

Το μήνυμα ότι η σεβασμός στο περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας έστειλαν ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης και η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ κατά τη διάρκεια τελετής δενδροφύτευσης 1.οοο πεύκων στις εκτάσεις της Πανεπιστημιούπολης.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου υποδέχθηκε εγκάρδια τον Μακαριώτατο και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία και την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης από την πλευρά του Πατριάρχη.

Παράλληλα, τόνισε τη δέσμευση του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ απέναντι στην περιβαλλοντική ευθύνη, η οποία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την περιβαλλοντική πολιτική του Πανεπιστημίου υποστηρίζοντας τα έργα πρασίνου τα οποία οδηγούν σε ένα βιώσιμο περιβάλλον με προοπτική ανάπτυξης.

Στη συνέχεια ακολούθησε στην κεντρική πλατεία της Πανεπιστημιούπολης η δενδροφύτευση κατά την οποία ο Πορκαθήμενος της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας φύτευσε συμβολικά ένα από τα 1.000 πεύκα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων